PDFtoDXF

 

GstarCAD modul PDF > DXF rajz konvertáláshoz

 

PDF konvertálás DXF-éA Gstarsoft elérhetővé tette a PDFtoDXF átalakítót a GstarCAD 2012 verziótól kezdve, mellyel PDF fájlokat DXF rajzzá lehet konvertálni. Ez a funkció jelentősen megnöveli a szoftver hatékonyságát. Lehetősége van Adobe PDF formátumú rajzok közvetlen átvitelére a GstarCAD-ben.

 

A PDFtoDXF egy, a Visual Integrity cég által fejlesztett hasznos funkció mindazon felhasználóknak, akiknek gyakran lenne szükségük a PDF alapú, vektoros CAD rajzokra DXF formátumban, melyet megnyithatnak és szerkeszthetnek is a GstarCAD-ben. Miután megnyitja a GsatarCAD-del, utána egyszerűen elmentheti DWG fájl formátumba.

 

Minden CAD elemtípus, mint pl. szövegek, ábrák, képek, stb. nagy pontossággal jelennek meg, hibák nélkül. Raszter PDF fájlhoz, a funkció létre tud hozni pontos képet, ami nyomkövető fóliaként használható a cél programban, mint pl. GIS és térképészet. Mi több, a beépített kötegelt mód alkalmazásával a felhasználók gyorsan és könnyedén alakíthatnak át egyszerre több PDF fájlt DXF formátummá.

PDF konvertálás DXF-é PDF konvertálás DXF-é

A nagy hatékonyságú funkciók és a GstarCAD csúcsteljesíténye mellett a PDFtoDXF segít kibővíteni a GstarCAD alkalmazhatóságát, további rugalmasságot és kényelmet hozva a tervezésbe és rajzolásba.

 

 

A kiegészítő a GstarCAD verzióval együtt települ és az Expessz legördülő menüben található. Az első indítást követően 30 napig próba verzióként működik. Ez után már nem használható.

Miután megvásárolta a licenszt, kap egy szériaszámot és egy aktiváló kódot, mellyel aktiválni tudja a kiegészítőt.

 

Vásárolja meg gyorsan, könnyedén webáruházunkban: Vásárlás

PDFtoDXF eszköz vásárlás utáni aktiválása: PDF konvertálás DXF-é Letölés/Olvasás