GstarCAD 2024

Gyors, hatékony tervező program

Magyar nyelvű, DWG kompatibilis
Megjelent 2024-es verzió
Rendelés

Hatékony eszköz

DWG formátum

A GstarCAD a széles körben ismert tervező programokhoz hasonlóan kezeli a dwg/dxf formátumokban készült rajzokat.

Teljes 2D

A program az összes rajztábla funkciót ismeri, így gyorsan megrajzolhatja, módosíthatja és publikálhatja terveit.

3D modellezés

A GstarCAD képes különböző térmodellek elkészítésre, azok megjelenítésre és manipulációjára.

Könnyű váltani

 

Csak 15' és tervez

 

Kiemelkedően könnyen áttérhetővé és együttműködőképessé tettük az ACAD felhasználók számára is a GstarCAD-et. Le lesz nyűgözve a magas szintű kompatibilitástól. Szinte azonnal megalkothatja, kezelheti tervrajzait

Gyorsabb

Spóroljon időt egy gyorsabb programmal

A magas teljesítmény fontos szerepet kap a GstarCAD-nél. A leggyakrabban használt menüpontok teljesítménye, mint "OPEN", QSAVE", "PLOT", "CLIP", "TRIM", "PASTE", "MOVE", "DYNAMIC SELECTION" érezhetően gyorsabb lett, mint a többi CAD szoftvernél

Együttműködés

Az új technológiákra alapozva, mint például az adatok növekményes tárolása és továbbítása, a GstarCAD együttműködésen alapuló tervezése lehetővé teszi a DWG rajzokon alapuló részlegek és csoportok közötti együttműködést, lehetővé téve a tervezők / rajzolók számára, hogy nyomon követhessék és visszatérhessenek bármelyik korábbi verzióhoz, és megkereshessék a változtatásokat egy kattintás, biztosítva a tervezési minőséget és az egyes projektek általános pontosságát.

Egyedi eszközök

Gyorsítsa fel a tervezést kivételes gyakorlati eszközökkel

GstarCAD tartalmaz több mint 100 egyedi és innovatív beépített eszközt, mint "Collaboration" "Area Table", "Auto layer", "Viewport to layout", "Autoxlstable". Mindezek kiemelkedő sebességemelkedést kölcsönöznek a tervezési folyamatban.

Újdonságok

3D parancsok

A GstarCAD az új parancsokkal nagyban optimalizálta 3D-s funkcionalitását.

Pontfelhő

A POINT CLOUD segítségével a felhasználók beszúrhatnak pontfelhő-referenciát, elfogadhatnak objektum színeket és RGB-szkennelési színeket alkalmazhatnak a pontfelhő-adatok megjelenítésére.

Eszközpaletta

Az eszközpaletta lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy eszközt hozzáadhassanak egy meglévő sraffozási minta alapján.

Próbálja ki

Töltse le és próbálja ki a GstarCAD legújabb verzióját. 30 napig korlátozás nélkül tudja a programot használni, és meggyőzödni, hogy tényleg mindenben megfelel Önnek.

 

Licensz

Rugalmas licenc lehetőségek

Rugalmas lehetőségeket biztosítunk a jogok megvásárlására. Mindenki szabadon kiválaszthatja a számára megfelelőt, de később lehetőség van ennek bővítésére is.

 

Örökérvényű licenc

GstarCAD-hoz vásárolható teljes körű licenc, mely jogot ad a folyamatos használatra. Ez sokkal kényelmesebb, mint bármely ACAD előfizetés.

Lehetőségek

GstarCAD licenc vásárlás elérhető termékkulcs, illetve USB eszköz formájában is. Mindkettő használható önmagában vagy hálózati licencként is. Ön választhatja ki, melyik felel meg jobban egyéni üzleti igényeinek.

Frissítési lehetőség

Rendszeresen frissítheti licencét az újabb verzióra, vagy megtarthatja a régit is igénye szerint. Amint frissíti hozzáférését az újabb verzióhoz, azonnal öné lehet az Örökérvényű (folyamatos) licenc.

Professzionál

A GstarCAD teljes funkcionalítású változata. Azoknak ajánljuk, akik térmodellel is dolgoznak.

Standard

A program csökkentett verziója, amelyből hiányoznak a SOLID műveletek. Elsősorban rajzolásra javasoljuk.