GstarCAD Mechanical

 

A GstarCAD Mechanical tervező program  lefedi a gépészeti tervezés minden területét. Biztosítja a legújabb szabványos alkatrész könyvtárakat, szimbólumokat és méretező eljárásokat a különböző országok szabványainak megfelelően.


A mechanikai tervezés minden területét lefedő GstarCAD Mechanical professzionális tervező és rajzoló szoftver, amelyet kifejezetten gyártásra gyártottak. Nem számít, milyen tervezési feladattal áll szemben, a GstarCAD Mechanical segít tökéletesen megvalósítani ötleteit.


A szabványosított gépészeti tervezés növeli a tervező hatékonyságát és segít az ötlet véghezvitelében. A GstarCAD Mechanical képes írni, olvasni és megjeleníteni az AutoCAD Mechanical rajzokat és azok csatolt adatait. Zökkenőmentesen jeleníti meg az adatokat beleértve a szövegmezőket, a címkéket, lista részeket, anyaglisták (BOM), felületi minőség jeleket, alaktűréseket, hegesztési jeleket és így tovább.


 
Szerkesztő eszközök

p

Egyszerűsítse le a gépészeti rajz dokumentációkat intelligens szerkesztő eszközökkel, mint lyukak és tengelyvonalak, szerkesztővonalak, ....., és még sok más....

GstarCAD Mechanical Drafting Tools

 

Többször használatos eszközök

Rajzok gyors frissítése hatékony eszközökkel, melyek lehetővé teszik a felhasználóknak az előző műveletek szerkesztését, ezzel értékes tervezési időt megtakarítva. Könnyedén újra szerkeszthető funkciók, így nem kell eltávolítani, majd újra létrehozni az eredeti funkciót.

GstarCAD Mechanical Reusable Tools

 

 

Méretező eszközök

A gyártástechnológia változókat beállítva a hatékony rajzi méretező eszköz jelentősen megkönnyti a tűrések és illesztések kezelését. Eszközt kínál a méretek kötegelt kezelésére melynek eredményeként egyenletes méret távolságot kapunk. A szerkesztő eszköz képes gyorsan és egyszerűen nyújtani, kombinálni és ellenőrizni a méreteket és segíti a pontos munkát.

GstarCAD Mechanical Dimensioning Tools

 

Szimbólumok

Sok időt spórolhat a több mint 11 féle szimbólum használatával, mint pl. felület minőség, alak- és helyzettűrések, hegesztési szimbólumok, stb.) intelligens adatbevitelen alapuló beillesztése időt takarít meg és lehetőség van saját szimbólumok kialakítására is. A szimbólumok a rajzi objektumokhoz vagy méretekhez rendelhetők és együtt kezelhetők a csatolt objektumokkal (mozgatás, átméretezés, stb.)

GstarCAD Mechanical Symbol

 

Tétel jegyzék

A tételjegyzékben megjeleníthetőek az alkatrész tulajdonságok. Összefogja az alkatrészek összes adatát és kezeli a változásokat. A GstarCAD Mechanical képes kinyerni a DWG fájlokból az alkatrész adatokat ezzel segítve az információáramlást tervezésben és gyártásban dolgozó munkacsoportok között.
A címkék alkatrészekhez vannak kapcsolva és a listák adatai változás esetén automatikusan frissülnek, ezzel csökkentve a hibás adatrögzítésből eredő költségeket.

GstarCAD Mechanical Part List

 

Furat táblázatok

A GstarCAD Mechanical asszociatív furattáblázatokat kínál. Kapcsolatot hoz létre a modell és a táblázatok között, támogatja a lyukak valós idejű hozzáadását vagy eltávolítását, valamint a lyukak meghatározott szabályok szerinti rendezését. Csökkenti a kézi műveletek okozta hibákat.

GstarCAD Mechanical Hole Chart