GstarCAD Mechanical

 

A GstarCAD Mechanical tervező program  lefedi a gépészeti tervezés minden területét. Biztosítja a legújabb szabványos alkatrész könyvtárakat, szimbólumokat és méretező eljárásokat a különböző országok szabványainak megfelelően.


A gépészeti tervezés minden területére kiterjedő GstarCAD Mechanical egy professzionális tervező és rajzoló szoftver, amelyet kifejezetten a gyártáshoz készítettek. Nem számít, milyen tervezési feladat előtt áll, a GstarCAD Mechanical segít abban, hogy ötleteit tökéletesen megvalósítsa.


A szabványosított gépészeti tervezés növeli a tervező hatékonyságát és segít az ötlet véghezvitelében. A GstarCAD Mechanical képes írni, olvasni és megjeleníteni az AutoCAD Mechanical rajzokat és azok csatolt adatait. Zökkenőmentesen jeleníti meg az adatokat beleértve a szövegmezőket, a címkéket, lista részeket, anyaglisták (BOM), felületi minőség jeleket, alaktűréseket, hegesztési jeleket és így tovább.


 
Kompatibilis az ACM-al


A GstarCAD Mechanical támogatja az ACM kétirányú adatcseréjét, amelyet más CAD nem. A felhasználók módosíthatják az ACM-adatokat, és visszaküldhetik azokat az ACM-nak. A zökkenőmentes adatátvitel és a nagy kompatibilitás alapján az ACM-al való vegyes használat valósággá válik.

Nézze meg az összehasonlító táblázatot: >>>


Versenyképes ár


A praktikum, a könnyű kezelhetőség és az ACM-mel való kompatibilitás közötti egyensúly folyamatos kutatásával a GstarCAD Mechanical kényelmes és hasznos funkciókat kínál kedvező áron. A felhasználók ugyanazt a tervet költséghatékonyabb megoldással készíthetik el.

Nézze meg az árát: >>>


Intelligens tervezőeszközök


Több mint 100 egyszerű és praktikus mechanikai tervező- és rajzeszköz, valamint szabványos és intelligens tervezési környezet, amely csökkenti az ismétlődő munkákat, és egyszerűvé teszi a tervezést.


Kiterjedt könyvtár


A GstarCAD Mechanical különböző szabványokhoz kínál könyvtárakat. A CADProfi összes alkatrészét és szimbólumát is támogatja.

Eközben a felhasználók személyre szabhatják a szabványokat, a mechanikai szimbólumokat, a méreteket, a jellemzőket stb. saját rajzsablonok létrehozásához, és automatizálhatják a gyakori mechanikus rajzolási feladatokat, hogy illeszkedjenek az Ön személyes munkaszokásaihoz.


 

Méretező eszközök

A gyártástechnológia változókat beállítva a hatékony rajzi méretező eszköz jelentősen megkönnyti a tűrések és illesztések kezelését. Eszközt kínál a méretek kötegelt kezelésére melynek eredményeként egyenletes méret távolságot kapunk. A szerkesztő eszköz képes gyorsan és egyszerűen nyújtani, kombinálni és ellenőrizni a méreteket és segíti a pontos munkát.

GstarCAD Mechanical Dimensioning Tools

 

Tétel jegyzék

A tételjegyzékben megjeleníthetőek az alkatrész tulajdonságok. Összefogja az alkatrészek összes adatát és kezeli a változásokat. A GstarCAD Mechanical képes kinyerni a DWG fájlokból az alkatrész adatokat ezzel segítve az információáramlást tervezésben és gyártásban dolgozó munkacsoportok között.
A címkék alkatrészekhez vannak kapcsolva és a listák adatai változás esetén automatikusan frissülnek, ezzel csökkentve a hibás adatrögzítésből eredő költségeket.

GstarCAD Mechanical Part List

 

Furat táblázatok

A GstarCAD Mechanical asszociatív furattáblázatokat kínál. Kapcsolatot hoz létre a modell és a táblázatok között, támogatja a lyukak valós idejű hozzáadását vagy eltávolítását, valamint a lyukak meghatározott szabályok szerinti rendezését. Csökkenti a kézi műveletek okozta hibákat.

GstarCAD Mechanical Hole Chart