GstarCAD Architecture

Beépített egyedi építészeti objektumok az építési rajzok gyors elkészítéséhez átfogó tervezési és könyvtári eszközökkel, beleértve a 3D-s megjelenítést.

video button architecture product image

GstarCAD Architecture webinar

Ismerje meg a GstarCAD Architecture használatát a webinaron

Szeptember 24-én 9h-kor online bemutatót hirdetünk, ahol az érdeklödők megismerhetik a szoftver összes fontos tulajdonságát. A webináron való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

GstarCAD Architecture ismérvek

Eszköztár menü

A GstarCAD Architecture legördülő eszköztár menüt használ ami megjeleníthető vagy elrejthető a "Ctrl+=" gyorsbillentyű segítségével.

Egyedi objektumok

A GstarCAD Architecture különböző fal,- ajtó,- ablak stílusokat biztosít, mellyel gyorsan tud létrehozi vagy szerkeszteni a meglévő tulajdonságokat.

Intelligens működés

A GstarCAD Architecture parametrikus megadási módjával az egyedi objektumok egyszerűen kapcsolhatók vagy szerkeszthetők.

Metszetek és homlokzatok

A GstarCAD Architecture képes metszetek és homlokzatok létrehozására a szintek alaprajzaiból a mérnöki menedzsment funkcióval.

Méretezések és szimbólumok

A GstarCAD Architecture kényelmes és hasznos eszközöket biztosít a feliratozásra, mint pl. méretezések, szimbólumok, magassági jelölések, stb.

Táblázat

A GstarCAD Architecture képes adattáblákat létrehozni, exportálni és importálni egyedi építészeti objktumokból, mint pl. ajtó, ablak, falkivágás.

Rajzi elemkönyvtár

A GstarCAD Architecture képes blokkok beillesztésére a rajzi elemtárból az építészeti részlet munka megkönnyítésére a munka felgyorsítására.

Helyszínrajz

A GstarCAD Architecture helyszínrajz funkciójával a tervezők precízen tudják befejezni a helyszínrajzukat és számításaikat.

Mik a GstarCAD Architecture újdonságai?

Ismerje meg a GstarCAD Architecture újdonságait és használatuk.

Drafting Tools
Door Grips Operation

A GstarCAD Architecture a fogók szerkesztési lehetőségét is biztosítja. Pl. ha rákattint az ajtó objektum fogójára megváltoztatható a nyitási irány, bal, jobb, ki, be. Ez nagyon egyszerű és kényelmes módja a változtatásnak.

Draw Stairs without Calculation

A GstarCAD Architecture-el U-alakú lépcső is létrehozható. Automatikusan megrajzolható a kívánt lépcső a szélesség lemérésével a rajzban. A lépcső értékeinek megadásával mint pl. a szint magasság, lépcsőfokok száma, automatikusan kiszámítódik a lépcső magassága.

Auto Search Room Area

A GstarCAD Architecture terület lekédezés funkciót biztosít a helyiségekhez. Képes automatikusan megkeresni a helyiséget és a területét a falak kiválasztása után. Ez nagyon gyors és pontos, különösen szabálytalan formájú helyiségek esetén.

Quickly Draw Slope Roof

A GstarCAD Architecture különböző eszközöket biztosít tetők létrehozására. Kiválaszthatja a tető alapvonalát mintegy segédvonalat a ferde tető létrehozásához. Ez egy hatékony módja a tető létrehozásnak.

Road Slope and Elevation Calculation

A GstarCAD Architecture egy automatikus számítási és méretezési módot kínál lejtős út és annak magassági értékeinek kiszámítására, dinamikus lineáris interpolációs eljárással.

Enhanced Drawing Layout Function

A GstarCAD Architecture nézetablak megadási funkciót biztosít. Ezzal az elrendezés térben elhelyezhet olyan rajzokat amik a modell térben különböző léptékben és szögben vannak. Összehasonlítva a normál elrendezés funkcióval, ez sokkal közvetlenebb és hatékonyabb.

Flexible BOM Table

A GstarCAD Architecture képes automatikusan létrehozni BOM táblázatokat számos információval (mint pl. szám, terület, stb.) az épület objektumokról és exportálható *.dwg, *.xls, vagy *.doc fájlba. Importálhatók is táblázatok *.xls vagy *.doc fájlok *.dwg fájlokba.

Generate 3D Model

A GstarCAD Architecture az épület alaprajzából képes 3D modelltt létrehozni. A projekt szervezőn keresztül ki kell jelölni a szinteket és ezután létrehozható a 3D épületmodell. A létrejött model beimportálható minden olyan 3D szofverbe ami támogatja a DWG fájlokat, további utómunkákhoz, látványtervhez.

Drawing Compatibility

A GstarCADArchitecture a GstarCAD felületre épül. Támogatja a fő DWG és DXF fájl formátumokat R12, R14, és 2000~2013, így a kompatibilitással nem lehet gond.

GstarCAD Architecture Oktató videók

Ismerje meg a GstarCAD Architecture használatát a következő videókkal

GSTARCAD Architecture DEMOS watch them all!
Raszterhálók rajzolása 0:32

A GstarCAD Architecture képes létrehozni raszterhálókat távolság és szám paraméterek beállításával és támogatja a paraméterek egyedi megadását is.

Tengely/Raszter méretezés 0:21

A raszter méretezés paranccsal beméretezheti a létrehozott raszter hálót a kezdő,- és végpont megadásával és számos egyéb beállítást készíthet.

Fal rajzolás 2:46

A GstarCAD Architecture számos praktikus attribútumot biztosít falakhoz mint pl. magasság, vastagság, anyag, stb., aminek a hatása automatikusan azonnal látható lesz. Az alap CAD parancsok, mint másolás, mozgatás, forgatás, levágás, túlfutás, stb., szintén használhatók.

Sarokablak rajzolás 0:26

A GstarCAD Architecture-el könnyedén beilleszthet sarokablakot a fal sarokba. Módosíthatja a sarokablak stílusát a rajta lévő fogók segítségével.

Oszlop rajzolás 0:49

A GstarCAD Architecture számos oszlop típust és beillesztési módot biztosít. Beállítható az oszlop anyaga, léptéke, sraffozása. Az alap CAD parancsok, mint másolás, mozgatás, forgatás, levágás, túlfutás, stb., szintén használhatók.

Ajtó és ablak rajzolás 01:41

A GstarCAD Architecture különböző fal,- ajtó,- ablak,- stb stílusokat tartalmaz, biztosítva a gyors létrehozást és a tulajdonságok szerkesztés lehetőségét, mint pl. szélesség, magasság, párkány magasság, jelölések, besorolás, stb. Az alap CAD parancsok, mint másolás, mozgatás és törlés, szintén használhatók.