GstarCAD 2018 újdonságok

Gyors, hatékony tervező program

Magyar nyelvű, DWG kompatibilis
Megjelent 2018-es verzió
Rendelés
Tömb(01/16)

Új Tömb opció a NÉGYSZÖGLETES, POLÁR vagy ÖSVÉNY szerinti objektum másolatok létrehozásában segít. Az új Tömb objektum teljes (dinamikus blokk). Dinamikusan állítható be a tárgyak száma, a távolság és az egyéb kapcsolódó paraméterek a Szalag panel és a Multifunkciós megragadás segítségével.

Vágás(02/16)

Az új VÁGÁS parancs elvág egy blokkot, külső referenciát, képet, nézetablakot és alátétet (PDF vagy DGN) egy megadott határvonalon. Használható az XCLIP, IMAGECLIP, VPCLIP, PDFCLIP, DGNCLIP parancsok helyettesítésére.

DWG Konverter(03/16)

Egy vagy több kötegelt rajzfájlt egy másik DWG verzióra konvertál. Az újonnan létrehozott fájllal felülírhatja az eredeti fájlt, illetve egy önkicsomagoló EXE fájlba vagy ZIP fájlba is tömöríthető, hogy megadott projekt rajz kötegelt konverzióját tudja kezelni.

Metsző sík(04/16)

Olyan metszet objektumot hoz létre, amely 3D objektumokon keresztül egy síkkal elvágva jön létre és a kiválasztott metsző síkot 2D vagy 3D blokkként menti. A metszet objektumot dinamikusan mozgathatja egy 3D modellben vagy egy felszíni területen. Az aktív metszet mozgatásával modell elemezéshez használhatja a metszeti objektumot. Hozzon létre keresztmetszeti nézetet, amely menthető vagy újra használható.

Minta hátra(05/16)

Beállítja az összes mintázat megjelenítési sorrendjét az összes többi objektumból visszahelyezésre.

Kiválasztáshoz(06/16)

Új objektumot hoz létre amely azonos típusú és tulajdonságú, mint a kiválasztott objektum, de különböző geometriai értékekkel rendelkezik.

Többször(07/16)

Végrehajtja a parancsot ismételten, elkerülve az Enter vagy a szóköz billentyű ütegetését.

Fóliánként(08/16)

A kijelölt objektumok tulajdonságát a Fóliákra változtatja, beleértve a színt, a vonaltípusokat, a vonalvastagságokat és az anyagokat.

Felhasználói felület(09/16)

A szalag menü, a parancssor és az állapotsor-bővítések jobb felhasználói tervezési élményt nyújtanak. A munkaterület növelése érdekében a szalag menü megjelenítéséhez vagy elrejtéséhez, parancs beíírásához és megjeleníti a parancssorban, és válasszon egy csomó szerkesztési lehetőséget az állapotsorról.

Parancs előnézet(10/16)

A parancs előnézete gyors visszajelzést ad az aktív parancsról. Pontosan megmutatja, hogyan fognak megjelenni az objektumok a különböző parancs végrehajtásakor. Miután végrehajtotta a változtatásokat a parancson belül, azonnal megtekintheti a végeredményt.

Kirajzolás opció(11/16)

A 2D / 3D rajzminőségű nyomtatási minősége áttetsző telítettséggel és árnyalat-beállításokkal lett fejlesztve. A rajzolási stílusok Megjelenítés opcióval különböző rajz stílus táblákat rendelhet a rajz minden elrendezéséhez.

Geometriai közép(12/16)

Új ráhúzás-opció (geometriai középpont) jött létre, hogy bármely poligonális objektum középpontjára is illesszen új pontot.

Terület táblázat(13/16)

Automatikusan méretezi és számolja ki a zárt objektumok területét, és exportálja az eredményt a rajzterületen lévő táblázatba.

Auto Fólia(14/16)

A Parancs segítségével testreszabhatja és előre definiálhatja a hozzárendelt réteg parancsot a szerkesztési munkafolyamat egyszerűsítésére.

M2LVPORT(15/16)

A papir térban gyorsan létrehozhat egy nézetablakot a model térben a terület meghatározásával. Ezután kiszámolja a nézetablak méretét a beállított léptéknek megfelelően, és elhelyezi a nézetablakot a papir térben.

Attributom Növekmény(16/16)

A parancs segíti blokkok attribútumának a növekményes értékű meghatározását és a blokk attribútum értékének módosítását a rendezési módszer szerint. Ez a parancs növelheti a blokk attribútum értékét, ha számot vagy betűt tartalmaz.